Maksa kätevästi erissä

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Uusi Autohuollon huoltotilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä. Kysy lisää asiakaspalvelijalta!

Hae huoltotiliä

Voit hakea huoltotilia täyttämällä lomakkeen täällä: huoltotilihakemus

Voit myös lähettää tekstiviestin UUSIAUTOHUOLTO numeroon 18 311. Saat paluuviestinä linkin, jonka kautta pääset täyttämään hakemuksen kätevästi mobiilissa.


Maksuvaihtoehdot

Huom. Mobiililaitteella näet taulukon kääntämällä laitteen vaaka-asentoon.

Kulut 30-60 pv 12 kk 24 kk 48 kk
Vuosikorko 0 % 0 % 12,90 % 15 % + viitekorko
Käsittelymaksu/kk 0 % 5,60 € 5,60 € 5,60 €

Viitekorolla tarkoitetaan korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen pankki julkistaa puolivuosittain ja jonka muuttuessa myös asiakkaan kokonaiskorko muuttuu vastaavasti. Kokonaiskorko voi kuitenkin olla enintään 20 %. Kulloinkin voimassa oleva kokonaiskorko ilmenee laskuilta ja sitä peritään vain luoton maksamattomalle määrälle.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1 561,60 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Uusi Autohuolto Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.