Avoimet työpaikat Uusi Autohuollossa

Haemme mekaanikkoa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

Onko sinulla autoalan koulutus ja kokemusta mekaanikon töistä? Haemme nyt Tampereelle mekaanikkoa. Pitkää kokemusta tärkeämpää on, että haluat tehdä parhaasi joka päivä ja tartut innolla uusiin haasteisiin. Mekaanikkona Uusi Autohuollossa tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa ja vaivattomampaa palvelua. Huoltotiimissämme työskentelet itsenäisesti, mutta saat apua ja tukea aina tarpeen mukaan.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään. Työtilamme ovat nykyaikaiset ja siistit ja panostamme siihen, että työvälineet ja järjestelmät ovat aina ajan tasalla. Erityisen tärkeää meille on pitää työntekijöistä huolta. Tätä tavoitetta tuemme esimerkiksi laajalla työterveyshuollolla sekä tarjoamalla työntekijöillemme liikuntaedun.

Jos tehtävä kiinnostaa, ole pikaisesti yhteydessä Harry Tidenbergiin harry.tidenberg@uusiautohuolto.fi /  0400 189 980. Täytämme tehtävän heti sopivan ammattilaisen löydyttyä!

Haemme mekaanikkoa Hämeenlinnaan

Onko sinulla autoalan koulutus ja kokemusta mekaanikon töistä? Haemme nyt Hämeenlinnaan mekaanikkoa. Pitkää kokemusta tärkeämpää on, että haluat tehdä parhaasi joka päivä ja tartut innolla uusiin haasteisiin. Mekaanikkona Uusi Autohuollossa tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa ja vaivattomampaa palvelua. Huoltotiimissämme työskentelet itsenäisesti, mutta saat apua ja tukea aina tarpeen mukaan.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja jossa halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään. Työtilamme ovat nykyaikaiset ja siistit ja panostamme siihen, että työvälineet ja järjestelmät ovat aina ajan tasalla. Erityisen tärkeää meille on pitää työntekijöistä huolta. Tätä tavoitetta tuemme esimerkiksi laajalla työterveyshuollolla sekä tarjoamalla työntekijöillemme liikuntaedun.

Jos tehtävä kiinnostaa, ole pikaisesti yhteydessä Harry Tidenbergiin harry.tidenberg@uusiautohuolto.fi /  0400 189 980. Täytämme tehtävän heti sopivan ammattilaisen löydyttyä!