Avoimet työpaikat Uusi Autohuollossa

Etsimme teknisen palvelun asiakaspalvelijaa Lempäälään

Asiakaspalvelijana Uusi Autohuollossa tarjoat asiakkaillemme asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua. Olet oleellinen linkki asiakkaan ja oman organisaatiomme välissä. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään sekä varaosa- että huoltotoiminnoissa.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään. Työtilamme ovat nykyaikaiset ja siistit ja panostamme siihen, että työvälineet ovat aina ajan tasalla. Vielä tärkeämpää meille on pitää myös työntekijöistä huolta ja esimerkiksi työterveyshuoltomme on alan kattavimpia.

Odotamme, että sinulla on autoalan peruskoulutus tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyy parhaiten, jos osaat ottaa itsenäisesti vastuuta työstäsi. Erityisen tärkeä ominaisuutesi on aito halu palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikäli näet olevasi juuri oikea henkilö Lempäälän tiimimme vahvistukseksi, soita tai laita sähköpostia toimitusjohtajallemme Harry Tidenbergille. Harryn yhteystiedot ovat harry.tidenberg@uusiautohuolto.fi / 0400 189 980. Hakuaika päättyy 12.12.2021 mutta saatamme haastatella jo hakuajalla, joten kannattaa toimia nopeasti.

 

Etsimme mekaanikkoja Tampereelle ja Lempäälään

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on vankka kokemus monipuolisista mekaanikon töistä sekä alan koulutus. Arvostamme suuresti vahvaa monimerkkiosaamista ja tämä arvostus näkyy myös palkkauksessa. Tärkeä ominaisuutesi on myös aito halu palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Mekaanikkona Uusi Autohuollossa tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa ja vaivattomampaa palvelua. Huoltotiimissämme työskentelet itsenäisesti mutta saat apua ja tukea aina tarpeen mukaan.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään positiivisella asenteella toisiimme luottaen. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhönsä sekä kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa. Työtilamme ovat nykyaikaiset ja siistit ja panostamme siihen, että työvälineet ovat aina ajan tasalla. Vielä tärkeämpää meille on pitää myös työntekijöistä huolta ja esimerkiksi työterveyshuoltomme on alan kattavimpia.

Meillä mekaanikkomme työskentelevät asiakkaiden ja autojen parissa emmekä vaadi arkistonhoitajan taitoja.  Jos olet kiinnostunut tehtävästä, niin riittää kun laitat sähköpostia harry.tidenberg@uusiautohuolto.fi, soitat Harrylle 0400 189 980 tai piipahdat paikan päällä aukioloaikojemme mukaisesti.