Avoimet työpaikat Uusi Autohuollossa

Etsimme mekaanikkoja Haminaan, Lempäälään ja Tampereelle

Mekaanikkona Uusi Autohuollossa tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa ja vaivattomampaa palvelua. Huoltotiimissämme työskentelet itsenäisesti mutta saat apua ja tukea aina tarpeen mukaan.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään positiivisella asenteella toisiimme luottaen. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhönsä sekä kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa. Työtilamme ovat nykyaikaiset ja siistit ja panostamme siihen, että työvälineet ovat aina ajan tasalla. Vielä tärkeämpää meille on pitää myös työntekijöistä huolta ja esimerkiksi työterveyshuoltomme on alan kattavimpia.

Odotamme, että sinulla on autoalan koulutus ja osaat ottaa itsenäisesti vastuuta työstäsi. Erityisen tärkeä ominaisuus on aito halu palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Meillä mekaanikkomme työskentelevät asiakkaiden ja autojen parissa emmekä vaadi arkistonhoitajan taitoja.  Jos olet kiinnostunut tehtävästä jollain toimipistepaikkakunnallamme, riittää kun laitat sähköpostia harry.tidenberg@uusiautohuolto.fi, soitat Harrylle 0400 189 980 tai piipahdat paikan päällä aukioloaikojemme mukaisesti.