Avoimet työpaikat Uusi Autohuollossa


Haemme varaosamyyjää Hämeenlinnaan

Oletko asiakasrajapinnassa viihtyvä autoalan ammattilainen? Haluatko monipuolisen tehtävän varaosien parissa? Haemme nyt varaosamyyjää, joka vastaa varaosien myynnistä sekä tukku- että kuluttaja-asiakkaille, varaosavaraston hallinnasta sekä varaosien jakelusta Hämeenlinnan talousalueella.

Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on vahva tekninen tuotetuntemus sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Autoalan koulutus sekä työkokemus autoalalta antavat sopivan tietopohjan tehtävään. Positiivinen palveluasenne ja kyky tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ovat tärkeimmät ominaisuutesi. B-kortti on tehtävässä välttämätön.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään. Työtilamme ovat nykyaikaiset ja siistit ja panostamme siihen, että työvälineet ja järjestelmät ovat aina ajan tasalla. Erityisen tärkeää meille on pitää työntekijöistä huolta. Tätä tavoitetta tuemme esimerkiksi laajalla työterveyshuollolla sekä tarjoamalla työntekijöillemme liikuntaedun.

Jos tehtävä kiinnostaa, ole pikaisesti yhteydessä varaosapäällikkö Nico Kiveen nico.kivi@uusiautohuolto.fi /  050 4671 061 Täytämme tehtävän heti sopivan ammattilaisen löydyttyä!