Avoimet työpaikat Uusi Autohuollossa

Haemme Hämeenlinnan huoltotiimiimme

MEKAANIKKOA

Mekaanikkona UUSI Autohuollossa tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa ja vaivattomampaa palvelua. Pienessä huoltotiimissämme työskentelet itsenäisesti mutta saat apua ja tukea aina tarpeen mukaan.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään.

Odotamme, että sinulla on autoalan koulutus ja osaat ottaa itsenäisesti vastuuta työstäsi. Erityisen tärkeä ominaisuus on aito halu palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikäli näet olevasi juuri oikea henkilö vahvistukseksi Hämeenlinnan huoltotiimiimme, laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteella harry.tidenberg@uusiautohuolto.fi viitteellä ”mekaanikko Hämeenlinna”. Täytämme tehtävän heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa huollon vastaava Matti Lehti puh. 040 1977 363, sähköposti matti.lehti@uusiautohuolto.fi

 

Haemme Lempäälään huoltotiimiimme

MEKAANIKKOA

Haemme kasvaneen kysynnän vuoksi vahvistusta Lempäälän huoltotiimiin. Odotamme, että sinulla on autoalan koulutus ja kokemusta sähköisestä vianetsinnästä.  Arvostamme aitoa halua palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Työskentely on itsenäistä, mutta taustalla on aina tiimin tuki.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja asioita viedään määrätietoisesti eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan ja omaa työtään.

Mikäli olet sopiva henkilö täydentämään tiimiämme, laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen harry.tidenberg@uusiautohuolto.fi viitteellä ”mekaanikko Lempäälä”. Täytämme tehtävän heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa huollon vastaava Juho Heikkilä puh. 040 483 7352, sähköposti juho.heikkila@uusiautohuolto.fi