Autonavaimet Uusi Autohuollosta

Valmistamme ja korjaamme autonavaimet lähes kaikkiin autoihin Uusi Autohuollossa Lempäälässä ja Hämeenlinnassa. Autamme sinua mielellämme, mikäli autosi avain on vioittunut esimerkiksi haljenneen kuoren tai huonosti toimivien painonappien myötä. Mikäli avain on kokonaan kadonnut, voimme valmistaa tilalle uuden.

Mikäli mahdollista, vialliset autonavaimet kannattaa ensin yrittää korjata, jolloin kustannukset jäävät pieniksi verrattuna uuden avaimen valmistamiseen. Avaimiin on saatavana monenlaisia korjaussarjoja, joilla pystytään korjaamaan rikkinäiset painonapit, linkkusysteemit, paristopitimet, mikrokytkimet ja niin edelleen. Haluatko tietää, voiko sinun avaimesi korjata tai mitä se kustantaa? Ota yhteyttä Lempäälän tai Hämeenlinnan huoltoon!

Usein autonavain joudutaan yhdistämään auton ohjausyksikköön, jolloin tarvitsemme myös auton paikan päälle. Suosittelemme varmistamaan, että autolla on aina varmuuden vuoksi kaksi toimivaa avainta. Kun toimit ajoissa avaimen uusimisen tai korjaamisen kanssa, on työ usein helpompi ja edullisempi.

PYYDÄ TARJOUS UUDESTA AVAIMESTA TAI KORJAUKSESTA