Parempaa palvelua.

 

Uusi Autohuolto osaksi Autofit-ketjua

Liityimme osaksi Autofit-ketjua 1.7.2018. Autofit-huoltokorjaamona tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa korostamme tehokkaan logistiikan merkitystä. Teemme huollot ja korjaukset joko alkuperäisillä tai alkuperäisiä vastaavilla varaosilla. Näin takaamme onnistuneen lopputuloksen ja entistä tyytyväisemmät asiakkaat. Ketjun valikoima kattaa myös laadukkaat öljyt, akut, kemikaalit, työkalut ja korjaamolaitteet. Tämän ansiosta kykenemme huoltamaan myös uudet autot moderneilla laitteilla, ajanmukaisilla teknisillä tiedoilla ja laadukkailla osilla. 

Uusi Autohuolto on liittynyt osaksi Autofit-ketjua. 
Uusi Autohuolto liittyi osaksi Autifit-ketjua 1.7.2018. Autofit-huoltokorjaamona tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa korostamme tehokkaan logistiikan merkitystä. Teemme huollot ja korjaukset joko alkuperäisillä tai alkuperäisiä vastaavilla varaosilla. Näin takaamme onnistuneen lopputuloksen ja entistä tyytyväisemmät asiakkaat. Ketjun valikoima kattaa myös laadukkaat öljyt, akut, kemikaalit, työkalut ja korjaamolaitteet. Tämän ansiosta kykenemme huoltamaan myös uudet autot moderneilla laitteilla, ajanmukaisilla teknisillä tiedoilla ja laadukkailla osilla. 
Jatkossa voit varata huollon meiltä myös Autifi.fi -sivustolta:
Varaa huolto Hämeenlinnaan
Varaa huolto HaminaanAutofit-huoltokorjaamona tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, jossa korostamme tehokkaan logistiikan merkitystä. Teemme huollot ja korjaukset joko alkuperäisillä tai alkuperäisiä vastaavilla varaosilla. Näin takaamme onnistuneen lopputuloksen ja entistä tyytyväisemmät asiakkaat. Ketjun valikoima kattaa myös laadukkaat öljyt, akut, kemikaalit, työkalut ja korjaamolaitteet. Tämän ansiosta kykenemme huoltamaan myös uudet autot moderneilla laitteilla, ajanmukaisilla teknisillä tiedoilla ja laadukkailla osilla. 

25 € Autofit-lahjakortti huollon tai korjauksen varanneille

Tutustumistarjouksena annamme kaikille määräaikaishuollon tai korjauksen varanneille asiakkaille 25 euron Autofit-lahjakortin. Lahjakortin voi käyttää huoltoon, varaosiin tai renkaisiin. Lahjakortti myönnetään kaikkiin 16.8.-30.9. aikana varattuihin huoltoihin ja korjauksiin, joiden hinta-arvio ylittää 150 €. Lahjakortin voi käyttää ostoksiin, joiden kokonaissumma ylittää 150 €. Lahjakortti on vuoden voimassa ostopäivästä. 


Jatkossa voit varata huollon meiltä myös Autofit.fi -sivustolta:

Varaa huolto Hämeenlinnaan

Varaa huolto Haminaan